Ispravljanje šasija, konstrukcija i kabina

Ispravljanje sasija Josam ispravljanje kabina josam

Brza i pouzdana usluga

Savremeni laserski sistemi za ispravljanje šasija konačno su stigli i kod nas! Jedan od najmodernijih sistema, kakvih je svega 15 u svetu, proizvodi švedski Josam, a od nedavno se nalazi u našem servisnom centru.

Ispravljanje šasija i konstrukcija se vrši hidrauličnim presama postupkom „na hladno“ sa najsavremenijom opremom Josam. Radovi se kontrolišu laserom što garantuje visok stepen preciznosti.

Josam šablon za kabine pojednostavljuje poslove oko ispravljanja kabina. Korekcije na kabini izovde se na specijalnom postolju za kabine pomoću hidraulike i bočnog „pantera“ uz upotrebu specijalnih adaptera za Mercedesova i ostala vozila. Ovo je trenutno najefikasnija oprema za ispravljanje oštećenih kabina.

Saznaj više o Josam alatima

O nama

Servis Mercedesovih vozila, Ristić Centar Ivanjica

Brza i pouzdana usluga

Ristić Centar doo je servisno-remontni centar prevashodno Mercedesovih vozila sa sedištem u Prilikama kod Ivanjice. Centar zauzima površinu od oko 16000 m2 i u svom sastavu ima 6 objekata ukupne površine od oko 4000 m2. U potpunosti je opremljen najsavremenijom opremom i alatima za sve vrste intervencija na vozilima uz visok stepen obučenih kadrova i sa dugom tradicijom.

Pored radionice za popravku i servisiranje teretnih vozila i transportera koja ima tri kanala, postoji limarska radionica sa svim potrebnim alatima za popravku, kako čeličnih, tako i aluminijumskih delova vozila. Servisno-remontni centar poseduje pripremno odeljenje i komoru za farbanje dužine 17m u kojoj se može obaviti i farbanje autobusa. Opremljen je sa oko 4500 rezervnih delova, uz napomenu da se isporuka delova vrši sakodnevno.

Radionica u Prilikama je specijalizovana za remont motora i menjača, i opremljena je velikim brojem specijalnih alata. Dodatni kvalitet predstavlja tim mehaničara i elektroničara sa velikim iskustvom i opredeljenošću da klijentima pruže vrhunsku uslugu dostojnu brendova koje servisiramo.

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije

Ristić Centar doo, servisno-remontni centar
32252, Prilike, Ivanjica
Prilike bb
P: +381 (0)32 56 42 101 / +381 (0)63 603 952
email: office@ristic.rs

Naša lokacija