Ispravljanje šasija, konstrukcija i kabina

Savremeni laserski sistemi za ispravljanje šasija konačno su stigli i kod nas! Jedan od najmodernijih sistema, kakvih je svega 15 u svetu, proizvodi švedski Josam, a od nedavno se nalazi u našem servisnom centru.

Ispravljanje šasija i konstrukcija se vrši hidrauličnim presama postupkom „na hladno“ sa najsavremenijom opremom Josam. Radovi se kontrolišu laserom što garantuje visok stepen preciznosti.

Josam šablon za kabine pojednostavljuje poslove oko ispravljanja kabina. Korekcije na kabini izovde se na specijalnom postolju za kabine pomoću hidraulike i bočnog „pantera“ uz upotrebu specijalnih adaptera za Mercedesova i ostala vozila. Ovo je trenutno najefikasnija oprema za ispravljanje oštećenih kabina.

više o Josam alatima

Havarisana vozila

Organizujemo prevoz havarisanih vozila od mesta udesa do servisa kao i isporuku vozila na željenu adresu.

Ino korisnici

Ino korisnici oslobođeni su troškova carine i PDV-a na delove i rad po osnovu „privremenog uvoza radi popravke“.

Zašto izabrati nas?

Servisno remontni centar Ristic Centar doo, ima tradiciju dugu preko 20 godina. Kvalitetno obučen stručni kadar i zaposleno osoblje potrudiće se da Vam pruže visok stepen usluge, karaktereističan za najmodernije svetske servise. Jedini na ovim prostorima posedujemo najsevremeniju opremu za popravku, prevashodno Mercedosovih, komercijalnih i kombi vozila. Obezbedie vašem vozilu najbolji tretman.