Limarsko - lakirerski radovi

limarsko lakirerski radovi limarsko lakirerski radovi

Limarski radovi

Limarski radovi se vrše na Celette šablonu uz upotrebu specijalnih alata za svaki tip Mercedesovog putničkog i kombi vozila. Sa postojećom opremom vraćamo vozilo na fabričke mere i kod najvećih havarijskih oštećenja, poštujući Mercedesove procedure uz najveći stepen preciznosti. Posebno se obraća pažnja kod spajanja materijala, zazora, antikorozivne zaštite i završne obrade. Posedujemo specijalizovanu opremu za intervenciju na delovima izrađenih od aluminijuma i usibora.

 

Lakirerski radovi

Lakirerske radove vršimo na svim tipovima vozila uz upotrebu boja na vodenoj bazi. Posedujemo dva pripremna odeljenja i dve komore za lakiranje, posebno za komercijalni i putnički program.

O nama

Servis Mercedesovih vozila, Ristić Centar Ivanjica

Brza i pouzdana usluga

Ristić Centar doo je servisno-remontni centar prevashodno Mercedesovih vozila sa sedištem u Prilikama kod Ivanjice. Centar zauzima površinu od oko 16000 m2 i u svom sastavu ima 6 objekata ukupne površine od oko 4000 m2. U potpunosti je opremljen najsavremenijom opremom i alatima za sve vrste intervencija na vozilima uz visok stepen obučenih kadrova i sa dugom tradicijom.

Pored radionice za popravku i servisiranje teretnih vozila i transportera koja ima tri kanala, postoji limarska radionica sa svim potrebnim alatima za popravku, kako čeličnih, tako i aluminijumskih delova vozila. Servisno-remontni centar poseduje pripremno odeljenje i komoru za farbanje dužine 17m u kojoj se može obaviti i farbanje autobusa. Opremljen je sa oko 4500 rezervnih delova, uz napomenu da se isporuka delova vrši svakodnevno.

Radionica u Prilikama je specijalizovana za remont motora i menjača, i opremljena je velikim brojem specijalnih alata. Dodatni kvalitet predstavlja tim mehaničara i elektroničara sa velikim iskustvom i opredeljenošću da klijentima pruže vrhunsku uslugu dostojnu brendova koje servisiramo.

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije

Ristić Centar doo, servisno-remontni centar
32252, Prilike, Ivanjica
Prilike bb
P: +381 (0)32 56 42 101 / +381 (0)63 603 952
email: office@ristic.rs

Naša lokacija